AB Medya bünyesinde bildiğiniz gibi birçok yayını sizlere ulaştırıyoruz. Bu nedenle kimi zaman Hürses Gazetesi araştırma ya da siyasi bir haberle gündeme oturur, başka bir zaman özel çalışmasıyla Antalya Life kentte konuşulur, www.haberantalya.com en fazla tıklanan haber sitesi olarak tıklanma rekoru kırar. Bu güzel çalışmaların en güzel ödülü ise, okuyucularımızdan gelen dönüşümdür.
Bu hafta sadece Antalya değil, ulusal basının gündemine oturan Antalya High Life ekibinin haberi Milli Takım kampında olması gerekirken gece yarısı sevgilisiyle birlikte görüntülenen Caner’in haberi oldu.
Ersin Aydın yönetimindeki Antalya High Life 16 yıldır kentimizin sosyal yaşamını sayfalarına yansıtarak, kentimizin gece hayatını gözler önüne serer. Caner’in haberinin yayınlanmasının ardından adeta Ab Medya’nın telefonları kilitlendi. Tüm ulusal basının talebi Caner haberini yayınlamak oldu. Haber aklınıza gelecek tüm ulusal gazeteler ve internet sitelerinde Antalya High Life’ın imzasıyla yayınlandı. Hem spor camiası, hem de magazin dünyası ülkeye mal olmuş ve Milli Takım’da oynayan Caner’in hayatıyla ilgili son gelişmeyi Muhabirimiz Efe Aktuğ’un yaptığı haber sayesinde öğrendi.
Antalya’nın adını duyurmak, Antalya basınının başarısından söz ettirmek ve tabiki emek verdiğimiz Antalya High Life adını duyurmak beni oldukça gururlandırdı. Bu başarı başta AB Medya Grubu olmak üzere Antalya High Life ekibi Ersin Aydın, Efe Aktuğ, Selçuk Sarı ve Mesut Yaramış’ın işlerini en iyi şekilde yapma çabasıyla ortaya çıkmıştır.
Teşekkürler çocuklar…
Yorumlar
Kalan Karakter: