Antalya'da 45 yıldır kayak sporu ile uğraşan 20 yıla yakın süre kayak ve snowboard hocalığı yapan Bülent Nevcanoğlu'nun girişimleriyle Antalya Kayak İhtisas Snowboard Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Derneğin, kayak ve snowboard başta olmak üzere tüm kış ve yaz sporlarında sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirmesi ve geliştirilmesini sağlamak amacıyla kurulduğunu belirten profesyonel kayakçı Bülent Nevcanoğlu, "Spor severlerin beden ve ruh sağlığını geliştirmek için fırsatlar hazırlamanın, gençlerin mutlu ve birlikte yaşamayı bilen iyi ahlak sahibi, üretken olmaları için yol göstermeyi görev edindik" dedi.
TATİLDE BAŞLIYOR
Kulübün Saklıkent Kayak Merkezi'nde kurulacak eğitim okulunda 7-21 yaş arası gençlere kayak ve snowboard eğitimleri verileceğini sözlerine ekleyen Nevcanoğlu, kurslar tamamen ücretsiz olacağını sömestri tatilinde ilk kursun açılacağını belirtti.
KURSLAR ÜCRETSİZ
Antalya Kayak İhtisas Snowboard Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ne kayıtların tamamen ücretsiz olduğunun altını çizen Nevcanoğlu, "Ne kurslarda, ne de temel eğitim kursları için hiçbir ücret istenmiyor. Biz burada kulübümüz bünyesinde profesyonel sporcular yetiştirerek ulusal ve uluslar arası yarışmalarda Antalya'yı temsil etmek istiyoruz" dedi
Yorumlar
Kalan Karakter: