Antalya'da 20 metrelik köprüden atlayan gençler heyecanlandı
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yaklaşık 20 metre yükseklikteki tarihi Oluk Köprü’den suya girme amaçlı atlayan gencin o anları cep telefonu ve drone ile görüntülendi.
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yaklaşık 20 metre yükseklikteki tarihi Oluk Köprü’den suya girme amaçlı atlayan gencin o anları cep telefonu ve drone ile görüntülendi.
Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Mahallesi’nde bulunan tarihi Oluk Köprü üzerine çıkan Mustafa Ünal, yaklaşık 20 metre yükseklikten kendini soğuk suya bıraktı. Ünal, daha sonra yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. O anlar ise cep telefonu ile görüntülendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: