Antalya'da, korunmaya değer ata yadigarlarını, mobilyadan kitaplara ve fotoğraflara, tarihe tanıklık etmiş objelerin meraklılarıyla buluşacağı antika günleri başlıyor. Antika Günü, ayda sadece bir kere, her ayın 2'nci pazar günü Dedeman Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleşecek. İlk etkinlik, 11 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.
Muratpaşa Belediyesi'nin Antalya İkinci El Eşya ve Geri Dönüşümcüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'yle düzenleyeceği Antika Günü'nde sanatsal ve tarihi anlamda koleksiyon değeri olmayan malzemelerin sergilenmesine izin verilmeyecek. Müzayedenin de düzenleneceği etkinlikte 100'e yakın stant yer alacak.
Muratpaşa'da 'Antika Günleri' başlıyor
MURATPAŞA Belediyesi, her ayın 2'nci pazar günü Dedeman Kapalı Pazar yerinde antika günlerine başlıyor. Antika meraklılarını, koleksiyonerleri buluşturacak ilk etkinlik bu pazar gerçekleşecek


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: