Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İnönü Caddesi'nde başlattığı yol yapım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt kaplaması yapıyor. Döşemealtı Belediyesi'nin ilçe genelinde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İnönü Caddesi'nde kaldırım ve bordür taşı döşeme işlemlerini tamamlandı. Yayalar için büyük tehlike saçan yolda 11 bin metrekare kaldırım, 8 bin metrekare bordür taşı döşenirken şimdi de sıcak asfalt dökülmeye başlandı. İlçenin en önemli yollarından birisi olan İnönü Caddesi'ne toplam 5 bin ton asfalt dökülecek.
İNÖNÜ CADDESİ YENİLENİYOR
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İnönü Caddesi'nde başlattığı yol yapım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt kaplaması yapıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: