Gün doğumunda köpekleriyle kürek sörfü yapıyor
ANTALYA'da cankurtaran Tayfun Güneysulu (42), her sabah gün doğumunda köpekleriyle birlikte kürek sörfü antrenmanı yapıyor


Gün doğumu öncesi görevli olduğu Konyaaltı'ndaki plaja gelerek hazırlanan Tayfun Güneysulu, Misha ve Thor adlı köpekleriyle denize açılıyor. Güneysulu, kürek çekip günlük antrenmanını gerçekleştirirken, köpekleri ise sörf tahtasının önünde oturarak manzarayı izliyor. Tayfun Güneysulu, köpeklerinin antrenmanlardan büyük keyif aldığını söyledi. Misha ve Thor'un sırayla antrenmanlara geldiğini sözlerine ekleyen Güneysulu, "Antrenman sırasının geldiğini bilen kapının önünde beni bekliyor" dedi.
Misha'yı köpek barınağından sahiplendiğini anlatan Güneysulu, "Çok zeki bir köpeğim var. Misha, sokakta büyüyen bir köpek. Sahiplendikten sonra onu eğittim. Şimdi benimle birlikte antrenmanlara katılıyor. Mesleğim denizde olumsuzluk yaşayanlara yardım ederek onların hayatını kurtarmak. Bu nedenle formumun güçlü olması gerekli. Her sabah gün doğumunda Misha ile birlikte kürek sörfü antrenmanı yapmamın sebebi de bu. Bir yandan formumu korurken, diğer yandan güzel zaman geçiriyorum" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: