ALKÜ’de "İyi İnsan Olmak" konuşuldu
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğr. Gör. Hamdi Arslan’ı konuk etti.


Kalabalık bir topluluğa sunumunu gerçekleştiren Arslan, geçmişten günümüze anlattığı anekdotlarla “Günümüz Dünyasında İyi İnsan Olabilmek” konusunda bilgiler verdi. Konuşmasında iyi insan olabilmenin vasıflarından birini insanlara faydalı olabilmek olarak dile getiren Arslan, bu konudaki diğer öğelerden bazılarını, “En iyi insan başkalarına faydalı olandır. Kendi için ne istiyorsa başkaları için de isteyendir, ahlaklı bir hayat yaşayarak sahip olduklarının kıymetini bilendir, komşusuyla iyi geçinen ve ona iyiliklerde bulunandır, hayatını yemek içmek dışında insanlara faydalı işlerde geçirenlerdir” sözleriyle ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: