antalya'da Chp'nin Kaş'tan Gazipaşa'ya Kadar Tüm Seçim çalışmalarını örgütleyecek, Koordinasyonunu Sağlayacak Bir Seçim Komitesi Belirlendi. Komite Aralarında Eski İl, İlçe Ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ve Sivil Toplum örgütü Başkanlarının Da Bulunduğu 12 İsimden Oluşuyor. İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen Ve İl Sekreteri Gülsüm Kurupınar Olmak üzere İki Kadın üyenin Bulunduğu Komitenin Başkanlığını, Chp'nin 8 Milletvekili çıkardığı 2002 Seçimlerinin Mimarı Eski İl Başkanı ümit Uysal Yapıyor.
tonguç, Danışma Kurulu'nun Başında
chp'de Sahanın Tek Sorumlusu Olacak Komitenin Yanında Eski İl Başkanları, Milletvekilleri Ve Belediye Başkanlarından Bir Seçim Danışma Kurulu Da Oluşturuldu. Bu Kurulun Başkanlığını İse Eski Antalya Belediye Başkanı Selahattin Tonguç üstlendi. Bu Komite Düzenli Toplantılarla Seçim Sürecinin Değerlendirmesini Yapacak Ve Tavsiye Niteliğinde Kararlar Alacak.
seçim Komitesi Başkanı ümit Uysal, 1992'den Beri İl Gençlik Kolları Başkanı, İl Yönetim Kurulu Ve İl Başkanı Olarak çok Sayıda Seçim Geçirdiğini Hatırlatarak, "2002'de İl Başkanı Olarak Katıldığımız Seçimlerde, O Döneme Kadar Alınan En Yüksek Oya Ulaştık Ve 18 Milletvekilliğinin 8'ini Kazandık. Fakat O Günden Bu Güne İlk Kez Seçimin Tamamını, Arkadaşlarımızla Birlikte Yönetme Görevi Verildi" Diye Konuştu.
yüzde 50 İnancı
seçim çalışmalarına Yeni Başlamalarına Karşın Chp'nin Bütün üyeleri, Sempatizanları Ve Yöneticileriyle Seçim çalışmalarında Yer Almak İçin Yoğun Bir İsteği Ortaya Koyduğunu Belirten Uysal, "bu Enerji Seçimdeki En Büyük Kozumuz Olacaktır. Biz Antalya Genelinde Yüzde 50'yi Yakalayacağımıza İnanıyoruz" Dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: