Avrupa'nın en güvenli limanları arasında yer alan Muğla'nın Marmaris ilçesi Gümrüklü Limanı'na sabah saatlerinde 2500 yolcu ve 1200 mürettebatı ile İtalya bayraklı Aidastella isimli kruvaziyer gemisi demir attı. 253 metre uzunluğunda, 14 güverteye ve 1097 kabine sahip geminin çoğu Alman turistlerden oluşan yolcuları, gümrük işlemlerinin ardından ilçenin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetmek üzere tur otobüsleriyle geziye katıldı. Turlara katılmayan bazı turistler ise ilçe merkezinde alışveriş yaptı, sahil boyunca yürüyüşe çıktı ve plajlarda vakit geçirdi.
Sezon sonu ilçeye can suyu olan yolcu gemilerinden Aidastella, akşam saatlerinde rotasını Yunanistan'ın Mikonos Adası'na çevirecek.
İtalya bayraklı dev kruvaziyer 2 bin 500 yolcusuyla geldi
İtalya bayraklı dev kruvaziyer gemi, 2 bin 500 yolcusu ile Marmaris'e demirledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: