Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu kodlu uyarısının ardından sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Antalya'nın farklı noktalarında dün gece bazı ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlardan bazıları da park halindeki araçlara zarar verdi. Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3039 sokak üzerinde Zülküf Günay Demirhanoğulları'na ait aracın üzerine gece saatlerinde araç devrildi. Sabah uyandığında otomobilinin üzerinde ağacı gören sürücü şoke oldu.
Demirhanoğulları, “Akşam çok kötü bir fırtına vardı. Sabah kalktım bir baktım. Aracımın üzerine ağaç devrilmiş. Polis ve itfaiye geldiler baktılar. Belediye ekiplerini bekliyorum ağacı kaldırdıklarında zararım ortaya çıkacak” dedi.
Antalya'da fırtınaya dayanamayan ağaç park halindeki aracın üzerine devrildi
Antalya'da dün etkili olan fırtınadan dolayı devrilen ağaçlardan bazıları, araçların üzerine düşerek zarar verdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: