Vali Yazıcı Korkuteli'nde
Altın Portakal'da yarışacaklar belli oldu


Vali Ersin Yazıcı, pandemi ile mücadele sürecinde, Korkuteli' nde görev yapan tüm kurum müdürlerine büyük görev düştüğünü ve vatandaşlara örnek olacak şekilde davranış sergilemelerini istediğini vurguladı. Vali Yazıcı, "Vatandaşların sizlerin örnek davranışlarını görmeye ihtiyacı var. Bu ilçenin müdürleri olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, örnek olmalısınız" ifadelerini kullandı.
Vali Yazıcı Korkuteli'ne ve tüm bölgeye büyük ivme kazandıracak proje ve yatırımlarla tarımda ve sanayide büyük adımlar atıldığını belirtti. Bu yatırımlar sayesinde de hızla büyümekte ve gelişmekte olan Korkuteli'nin çehresinin yakın zamanda değişeceğine inandığını ifade eden Vali Yazıcı, "Hepimizin göstereceği gayret ve hizmet anlayışı bu değişime büyük katkı sağlayacaktır. Sonuç odaklı ve özveriyle çalışarak, sahip olduğumuz itibarı layıkıyla temsil etmeliyiz" şeklinde konuştu.
BELEDİYE BAŞKANI İŞLEK'E ZİYARET
Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet daha sonra Korkuteli Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'ten belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.
Korkuteli Organize Mermer İhtisas Sanayi Bölgesi arazisindeki incelemelere de katılan Vali Yazıcı Korkuteli'nde istihdama katkı sağlayacak projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Bölge halkına hizmet veren ve günde 200 kadının kurslarına katıldığı Altuncan Hatun Kadın Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, kadınların aktif olarak katıldığı kurslar hakkında bilgi alarak kursiyerlerin ders aldıkları sınıfları inceledi.
Vali Ersin Yazıcı, Şırnak'ta 2016 yılında patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Arslan'ın ailesini ziyaret etti. Ailesine başsağlığı dileyen Yazıcı, her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını ifade etti.
Vali Ersin Yazıcı, 30 yılı aşkın bir süredir tohumculuk sektöründe faaliyet gösteren ikisi yurt dışında beşi Türkiye'de olmak üzere 7 araştırma ve üretim istasyonuna sahip olan, 3800 dekar arazi 1800 dekar modern seraya sahip Yüksel Tohum Üretim ve Araştırma Tesisi'ni ziyaret etti. Vali Yazıcı yönetim kurulu üyesi Ali Yüksel'den yerli tohum ve sektörün hedefleri hakkında bilgi aldı.
Vali Yazıcı, Türkiye'nin mantar vadisi olarak bilinen ilçede SMS Ersanlar Mantar Kompost-Paketleme-Üretim Tesisi'ni ziyaret etti. Vali Yazıcı firma sahibi Sabahattin Ersan'dan kültür mantarı üretimi hakkında bilgi aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: