Bunların başında Fransa gelir. Yıllarca Osmanlıyı ardından, Türkiye Cumhuriyetini utanmadan, sıkılmadan her fırsatta soyan bu ülke, kendisine kucak açmış bu millete, iftira ve çamur atanların bayraktarlığını yapmaktadır. Sana ne kardeşim, tarihte aynı milletin vatandaşları arasında olmuş bir talihsiz olayın borazanını öttürmek? Daha sızdırdıklarınız yetmedi mi de dahasını kopartmak için Ermeni yarasını kaşıyorsun.
Üstelik utanıp sıkılmadan tüm tarihi doğruları yok sayarak, gerçekleri saptırarak, yalanların peşinde koşturuyorsun. Gerçek o tarihte, tüm Osmanlı hudutlarında 948 000 ermeni yaşıyor ve bunun sadece 400 000’i teşcire tabi tutuluyor. Tüm kayıtlara geçen 156 685 ölü ve bunların çoğu da, Tifus ve doğal nedenlerden ölmüş. Asıl soykırıma uğrayanlar müslümanlar, ermeni çetelerince çoluk çocuk demeden katledilmişler. Ermeniler yurtlanmak için buraları ele geçirmek için isyan çıkararak, Müslüman halkı bu bölgeden sürüp çıkarmak ve buraları Ermeni topraklarına katmak için katliamlara başladılar.
Doğal olarak zamanın yönetimi de ülke topraklarının bütünlüğünü korumak için her ülkenin yaptığını yaparak, isyanı bastırmak için tedbir almıştır. İşte gerçek budur ve hiçbir zaman 1,5 milyon gibi bir nüfus ermeni tarihinde bir araya gelmemiştir. 1,5 milyon insanın katledilmiş olması koca bir yalandır.
Çok yakın bir gelecekte, Fransa tüm bu gerçeklere rağmen yaptıklarının ceremesini çekecektir, bundan milletçe emin olarak gelişmeleri ilgi ile izliyoruz! O diktikleri anıtların altında kalacakları günler hiçte uzakta değil. Çünkü, ne kadar engellenirse engellensin, bir soy kırım olmadığı, asıl soy kırımı Ermenilerin yaptığı ortaya bütün delilleri ile çıkartılmıştır!
Öyle İsviçre gibi hırsız soysuzların kasadarlığını yapan ne olduğu belli olmayan bir ülkenin , kırmızı bültenle, hakikatleri ortaya çıkaran bilim adamlarını tutuklatmaya çalışması da fayda etmeyecektir. Bu dava artık ulusumuzun namus davası olmuştur. Tek vücut tüm Türk milleti, bu iftirayı ve çamuru silmeye kararlıdır. Şehitlerimizin aziz hatırasını kalbimize gömüp, atılan iftiraları ve yalanları tüm belgeleri ile ortaya çıkarttık ,çıkarmaya devam edeceğiz…
İşte, bu tarihi gerçekler ortaya çıktığı zaman, Korsika da soy kırım uygulayan Fransa’nın, 3,5 milyon Yahudi yi gaz odalarına gönderen Almanya’nın, Kendi vatandaşı lehleri zindanlarda çürüten Polonya’nın, İşgal ettikleri topraklardaki yerlileri top yekun katleden Arjantin’in, Sömürgelerindeki insanları esir kamplarında işkenceler ve toplu ölümlerle kıran ve kültür baskısı yapan İngiltere’nin sömürgelerinde uyguladıkları soy kırımlar ile Belçika’nın, Hollanda’nın, Maori yerlilerine uyguladıkları soy kırım ile Avustralya’nın çeşitli platformlarda, kendi yaptıklarını göz ardı ederek, gerçekleri bile, bile saptırarak Ermenilere arka çıkmaları utanmaz arlanmaz ülke olduklarının kanıtıdır. Daha, ABD’nin, İtalya’nın, Yunanistan’ın herkesçe bilinen yaptıkları mezalimden bahsetmiyorum!
İşte dost bilip kucak açtığımız bu ülkeler kendi ayıplarını örtmek için, böyle fırsatların üstüne atlıyorlar, ama tarihin af etmeyeceğini, hele, hele Türklerin hiç af etmeyeceğini hesaba katmıyorlar!
Basiretli bir politikayı da, siyasiler yürütürse, bu yalan üzerine kurulan iftira düzeni en kısa sürede yıkılacaktır...
Hadi bu utanmazlara hadlerini bildirelim...
Yorumlar
Kalan Karakter: