Antalya’ya ANFAŞ HotelEquipment - Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı için gelen TUSİD üyeleri, fuarın ardından stres atmak için gala gecesi düzenledi. Üyelerin bir arada keyifli saatler geçirdiği gala yemeğinde TUSİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gürkaynak, yemek öncesi yaptığı konuşmada fuarın iş dünyası için önemine vurgu yaptı. . Gala yemeğinde Antalya’nın sevilen sanatçılarından Arzu Turalı, neşeli ve güzel sesiyle eşlik etti.
TUSİD gala yemeğinde
Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) üyeleri, geçtiğimiz günlerde Akra Barut Hotel’de düzenlenen gala yemeğinde bir araya geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: