İş İnsanı Fatih Nalbantoğlu, AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer’i ve MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay’ı konuk etti. Sümer, sosyal paylaşım platformu X aracılığı ile yaptığı bir paylaşımla, “Değerli İş İnsanı Fatih Nalbantoğlu'nun davetiyle MÜSİAD Antalya Başkanımız Ali Akçay ve dostlarımızla bir araya geldik.” dedi.
Sümer davete katıldı
AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer, MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay’la birlikte İş İnsanı Fatih Nalbantoğlu’nun davetine katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: