Şikayet edenlere pankartlı sitem
Antalya’da müstakil evinde tehlikeli ırk 'pitbull' besleyen Halil Can’ın köpeğine, çevredekilerin şikayeti üzerine el konuldu. Hayvansever Can, evladı gibi gördüğü köpeğinin alınmasına sebep olanlara sitemini evinin bahçe duvarına astığı yazı ile dile getirdi.


ÜZÜLMEKLE YETİNİYORUM
Çevre sakinlerinin rahatsız olup şikayet ettiğini ve köpeğinin götürüldüğünü anlatan Can, tüm çabalarına rağmen hayvanını geri alamadığını belirtti.
3 günde bir kafese kapatılan köpeğini görmeye gittiğini vurgulayan Halil Can, “Tek kafeste tutuyorlar. Bakımı iyi ama kaldığı yer eziyet verici. Bizim hayvanımız kimseye saldırmadı, ısırmadı, sadece havlıyor diye görüntüsü korkunç diye insanlar şikayet etti. Elimden alındı. Biraz direndim ama elim kolum bağlı kaldı. Sadece üzülmekle yetiniyorum” ifadelerine yer verdi. Yapılan hareketin içine oturduğunu belirten Can, evladı alınan bir baba gibi çok üzüldüğünü kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: