Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Yaz Şenlikleri’nin 19’uncusu için geri sayım başladı. Konyaaltı Belediyesi, 02-03 Ağustos günleri arasında Feslikan Yaylası’nda düzenlenecek olan Yaz Şenlikleri’nde bir birinden değerli sanatçıları Antalyalılarla buluşturacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, deniz seviyesinden bin 865 metre yüksekte yer alan Feslikan Yaylası’nda hazırlıkları yerinde inceledi. Teknik ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Böcek, konser alanından güreşlerin yapılacağı sahaya kadar tüm bölgede incelemelerde bulundu.
Her yıl ortalama 50 bin vatandaşın Yaz Şenlikleri için Feslikan Yaylası’na çıktığını hatırlatan Başkan Böcek, Ramazan ayı içersinde hazırlıkları tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.
2 Ağustos Cumartesi günü çok sevilen iki sanatçının sahne alacağını ifade eden Başkan Böcek, şenliklerin 3 Ağustos Pazar günü yağlı güreşlerle devam edeceğini kaydetti. Muhittin Böcek, Ramazan ayında dini vecibelerini Feslikan Yaylası’nda yerine getiren vatandaşlar içinde gerek yol düzenlemesi olsun gerekse çevre temizliği konusu olsun Konyaaltı Belediyesi olarak hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti.
Yorumlar
Kalan Karakter: