Antalyaspor bir taraftar gol atarken, diğer taraftan da savunmada SOS veriyor. Ligde oynanan 7 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başaran kırmızı beyazlı ekip, aynı başarıyı savunmada gösteremedi. 7 haftada 11 gol yiyen ve ligin son iki sırasındaki 18 golle Mersin İdman Yurdu ve 14 golle Eskişehirspor’un ardından, Sivasspor ve Gençlerbirilği ile birlikte 11 gol yiyerek ligde en fazla gol yiyen takımlardan birisi olan Antalyaspor’da Yusuf Şimşek bir türlü savunma sorununu ortadan kaldırmayı planlıyor.
ÇÖZÜM ARIYOR
Yusuf Şimşek takımın genel performansından memnun olsa da, defans hataları nedeniyle özel çalışma programı uyguluyor. Yusuf Hoca savunma oyuncularıyla tek tek ilgilenerek savunmada neler yapmaları gerektiğini anlatıyor.
ARAYIŞTA
Sezon başından beri istediği savunma hattını oluşturamayan Yusuf Şimşek, bu bölge için bir çok futbolcuyu denedi.
Sezona Lokman-Celustka ikilisi ile başlayan genç teknik adam, Diego’nun takıma katılması ile birlikte Celustka-Diego ikilisine döndü. Rize mağlubiyeti ile birlikte yeni bir arayışa giren Şimşek, Sivasspor maçında Diego-Can ikilisini denerken, Celustka’yı sağ bek oynattı. Kasımpaşa karşısında Can’ın sakatlığından dolayı Diego-Lokman ikilisi ile sahaya çıkan genç teknik adam sol bekte de Sakıb’a görev verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: