Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizden birisi olan Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacak olduğumuz karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılmak zorunda olduğumuzu Hami Mandıralı neredeyse 1 haftadır söylüyordu.
Osmanlıspor, karşılaşmaya öylesine hızlı başladı ki, hepimizi şoka uğrattı. Erken gelen tüm moralleri bozdu.
Oyunun hakimiyetini eline geçiren Osmanlıspor, ikinci golü bularak adeta rakibini nakavt etmeye çalışan boksör durumuna geldi. Morallerimiz bozulmuş, iki pası üst üste yapamazken, Osmanlıspor’un direkte patlayan topu şansımızın geri döndüğünün göstergesi gibiydi.
Maçın 41. dakikasında Gökhan Karadeniz ile golü bulunca soyunma odasına umutlu gittik.
İkinci yarı ise adeta rakibi şoka soktuk. Diarra ile gelen gol, Osmanlıspor’un tüm hesaplarını alt üst etti.
Rocky Balboa'nın o efsanevi filmde Ivan Drago karşısında her yumruk yedikten sonra tekrar ayağa kalkması gibi yeniden canlandı Antalyaspor.
Ancak Rocky gibi, son öldürücü vuruşu bir türlü vuramadı Antalyaspor.
Maçın ikinci yarısında, rakibin 10 kişi kalmasına karşın, bir çok kez rakibini devirme fırsatı yakalasa da, bir türlü o istediği, aradığı golü bulamadı.
Antalyaspor dünkü maçta iki farkı oyun oynadı.
İlk yarı kötü dayak yiyen boksör.
İkinci yarı ise rakibini yumruğa boğan boksör vardı sahada.
Ancak bu yumruklar bir türlü nakavt için yetmedi.
Maçtan sonra da Hami Mandıralı her ne kadar, ‘futbolcularım böyle oynasınlar, ben her sonuca razıyım’ dese de, kaçan goller için ‘bunun adı beceriksizliktir’ demekten de kendini alamadı.
Sonuç olarak, ilk yarı değil ancak ikinci yarı oynanan oyun hepimizi tatmin etti.
Osmanlıspor deplasmanından ise alınan 1 puan son derece önemli.
Yorumlar
Kalan Karakter: