Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 17–20 Aralık tarihleri arasında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya geliyor. Kentte bir dizi ziyaret ve toplantıya katılacak olan Özdağ için partisi tarafından kapsamlı bir program hazırlandı.
20 Aralık’ta kritik panel
Ziyaretin en dikkat çeken etkinliği, Zafer Partisi tarafından düzenlenen “TBMM’de Öcalan Komisyonu Ne Yapıyor?” başlıklı panel olacak. 20 Aralık 2025 Cumartesi günü saat 18.30’da, Ramada Plaza Hotel’de gerçekleştirilecek panelde; Prof. Dr. Ümit Özdağ, Prof. Dr. Bedii Süheyl Batum, Prof. Dr. Necdet Basa, Güvenlik Uzmanı – Gazeteci Abdullah Ağar konuşmacı olarak yer alacak.
Özdağ’ın geçmiş Antalya konuşması gözaltıyla sonuçlanmıştı
Ümit Özdağ, 19 Ocak 2025’te Antalya’da yaptığı konuşma sonrasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakaret ve tahrik suçlamalarıyla soruşturma konusu olmuştu.
20 Ocak’ta “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla gözaltına alınan Özdağ, dosyaya sığınmacı politikalarına ilişkin ifadelerin de eklenmesiyle 21 Ocak 2025’te “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla tutuklanmıştı. Silivri’de 148 gün tutuklu kalan Özdağ, 17 Haziran 2025’te tahliye edilmişti.

Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı programı duyurdu
Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Özdağ’ın Antalya programını duyurdu. Açıklamada: “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, 17–18–19–20 Aralık tarihlerinde Antalya’da olacak. 20 Aralık’ta Ramada Plaza Hotel’de düzenlenecek ‘TBMM’de Öcalan Komisyonu Ne Yapıyor?’ panelinde konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır” paylaşımında bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: