MHP Antalya İl başkanlığı şehir merkezinde bulunan bir otelde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Antalya Milletvekilleri Hilmi Durgun, Abdurrahman Başkan ile MYK Üyesi Mustafa Aksoy da katıldı.
Mesajı anladık
Sözlerine 30 ağustos zafer bayramını kutlayıp şehitleri anarak başlayan İl başkanı Temel: ‘‘ Son genel seçimler göstermiştir ki açık bir beka sorunu olarak ortaya çıkan yapılara karşı oluşan toplumsal refleks dikkatle incelenmeden Türkiye ve Dünya’ da siyaseti doğru okumak ve tahlil etmek mümkün değildir. Türk Milliyetçi Hareketi bu noktada hiçbir zaman hayalperest olmamış, milli iradenin dilini doğru kavramış, milletin vermek istediği mesajı almış ve doğru tahlil etmiştir’’ dedi
Seçim süreci başladı
Onur Temel: ‘‘Milliyetçi Hareket Partisi; Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıldönümü dolayısıyla “2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere hazırlık sürecini başlatmış ve gene buna paralel olarak kongre sürecini de başlatmak suretiyle teşkilatlarını yeni bir ivmeyle harekete geçirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulunca, yeni ilçe ve il kongrelerinin 9 Ağustos 2023 tarihinde başlatılması kararlaştırılmış ve süreç anılan tarihte başlamıştır’’ diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: