Philip Ridley'in kaleme aldığı, Can Utku'nun da çevirisini yaptığı oyun, bu akşam 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.
Emre Basalak'ın yönetmenliğini yaptığı eserin dekor ve kostüm tasarımı Nur Sinem Mete'ye, ışık tasarımı Serhat Akın'a, müziği de Ekin Eti'ye ait.
Yeni doğacak çocukları için iyi bir gelecek planlayan Ollie ve Jill çiftinin hikayesi anlatan oyunda, "Jill"i Zeynep Mataracı Bektaş, "Ollie"yi Tunca Soysal, "Bayan Dee"yi Ecesu Sevindik, "Topal Kadın, Brandy, Yana, Miriam"ı Zeynep Sönmez, "Evsiz, Mitch, Laryy"i Ali Ertekin, "Kay, Jonathan"ı Sertaç Korkmaz, "Evsiz, Navneet, Tristan"ı Emir Üstündağ, "Evsiz, İvan, Ted"i de Devran Şanlı canlandıracak.
Oyunun biletleri, internet sitelerinden temin edilebilecek.
Işıltılı Haşerat
Ollie ve Jill, küçük evlerinde güçlük içinde yaşayan ve yeni doğacak çocukları için iyi bir gelecek planlayan bir çifttir. Bir gün gelen bir mektup ile tek bir kuruş ödemeden ev sahibi olacaklarının haberini alırlar. "Rüya evlerinin". Ancak evin bir sürü eksiği vardır ve bu eksiği hiç tahmin etmeyecekleri bir şekilde tamamlayacaklardır. Yani tüm haşerattan kurtularak. Doyumsuzluğu ve tüketim kültürünü seyirciyle yüzleştiren bu oyun size çok basit bir soru soruyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Yorumlar
Kalan Karakter: