Kısıtlama saatinde 23 Nisan eğlencesi yapan gençler polisi görünce kaçtı
Antalya'da ülke genelinde uygulanan 3 günlük sokağa çıkma yasağında 23 Nisan eğlencesi yapmak isteyen gençler polisin mahalleye gelmesiyle kaçarak gözden kayboldu


Antalya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, evlerde balkon ve pencerelerin yanı sıra sokaklara taştı. Genci yaşlısı sokağa inen Antalyalılar, zaman zaman sosyal mesafe kuralı ihlali yapsa da hareketli müzikler eşliğinde 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Balkonlara kurulan ses sistemlerine vatandaşlar evlerinden eşlik etti.
Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi 1279 Sokak'ta da bir grup genç bir aracın bagajında çaldıkları müzik eşliğinde eğlence düzenledi. Müzik sesini duyan mahalleli diğer gençler ve çocuklar bayraklar eşliğinde sokağa döküldü. Eğlenceleri devam eden gençler bir süre sonra Yunus ekiplerinin mahalleye gelmesinin ardından polisi görünce apartmanların arasına kaçarak gözden kayboldular. Polis bir süre mahallede durarak gençlerin evlerine gitmesini bekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: