Kepez ilçesi Avni Tolunay Mahallesi, Hürriyet Caddesi üzerinde yer alan kent parkı yenilenen imajı ile Antalya’nın en özel noktalarından biri haline geliyor. İsmini içerisinde bulunan tarihi sarnıçtan alan Tek Sarnıç parkı, Kepez Belediyesi’nin yeni vizyon projelerinden biri olarak şekil alıyor. Uncalı yolu üzerinde Hürriyet Caddesi’nde yer alan 18 bin metrekarelik bir alana kurulan yeni kent parkı, beraberinde getirdiği yeniliklerle adından söz ettirecek. Doğal atmosferi bozmadan şehrin merkezinde yeni bir mesire alanı kazandıracak proje, Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yoğun mesaileriyle yükseliyor. Özellikle çocukların dikkatini çekecek detaylar barındıran proje, yediden yetmişe tüm vatandaşlara hitap edecek şekilde tasarlanıyor.
MASAL KAHRAMANLARI YER ALACAK
Tek Sarnıç Kent Parkı’nda çevre düzenleme işlemleri titizlikle sürerken, parkta yer alacak polyester heykel ve oyun alanları için de hazırlıklar sürüyor. Tamamlandığında çocuklu ailelerin yoğun ilgisini görecek olan parkta, masal kahramanı Guliver’in 15 metre uzunluğunda bir heykeli yer alacak. Kent parkı içerisinde ayrıca eski masal kahramanlarının yanı sıra yeni nesil çocuklara hitap eden Pepe, Şila, Buz Devri, Minionlar gibi popüler masal ve çizgi film karakterlerinden oluşan temalı alanlar yer alacak. Antalya’nın ilk masal parkını Kepez Park Varsak’ta yıllar önce hizmete açan Kepez Belediyesi, bu kez ilçenin farklı bir noktasına çok daha büyük ve görkemli bir masal parkı teması kazandırmaya hazırlanıyor.
PİKNİK VE MESİRE ALANLARI
Masal kahramanları ile çocukların gönlünü kazanacak projede, vatandaşların ailece yararlanabileceği alanlar da yer alıyor. Meydan ve dükkanlar, büfeler, yürüyüş yolları, restaurant, fitness ve dinlenme alanları gibi bölümlerden oluşan Tek Sarnıç Kent Parkı, şehrin merkezindeki dinlence alanlarına bir yenisini ekliyor. Başkan Hakan Tütüncü’nün görev süresinde Kepez’e kazandırdığı onlarca vizyon projeden biri olan yeni kent parkının yoğun çalışmalarla yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor. Doğayla iç içe bir atmosfer sunacak olan projenin şimdiden Kepez’e ve Antalya’ya hayırlı olmasını temenni eden Tütüncü, yeni projelerlere Kepez’in değerine değer katmayı amaçladıklarını ifade etti.
KEPEZ KENT PARKINI YENİLİYOR
Kepez Belediyesi, Avni Tolunay Mahallesi’nde yer alan Tek Sarnıç Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte alan cazibe merkezi olacak


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: