Kemer Belediyesi personeline genel iletişim eğitimi
Kemer Belediyesi Zabıta, Özel Kalem, Mali Hizmetler ve Yazı İşleri Müdürlükleri personellerine genel iletişim konuları ile ilgili eğitim verildi


Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda Yaşam Koçu Songül Gür, tarafından verilen eğitimde, mutluluk nedir, anda kalma, öfke kontrolü, doğru iletişim nasıl kurulur gibi konularda bilgiler verildi. Zabıta personelinin farkındalığını artırmak, farklı bakış açıları kazanmalarını sağlamak amacıyla verilen eğitimde, zabıta personeli de not aldı.
Yaşam koçu Gür, eğitim sonrası yaptığı açıklamasında, belediye personelinin vatandaşlarla daha doğru iletişim kurması ve halkla olan ilişkilerin daha kaliteli ve seviyeli yapılabilmesi için eğitim verdiklerini kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: