Kasımda deniz keyfi
HAVA sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olduğu Antalya'da, tatilciler denize girip güneşlenmeye devam ediyor


Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Kasım ayında güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler, Konyaaltı Sahili'nde denizin tadını çıkardı. Kimileri şezlonga uzanıp güneşlendi, kimileri denize girerek yüzdü. Anne ve babalarının yanında deniz keyfi yapan çocuklar, sahilde de oyunlar oynadı. Plajın yanı sıra park ve bahçelerde de yoğunluk görüldü. İş yerlerinden öğle yemeği için dışarı çıkan bölge halkı, ağaçların gölgelerine kurdukları masalarda yemeklerini yedi. Antalya'da yerleşik yaşayan yabancılar ise çocuklarıyla yürüyüş yapıp güneşinin keyfini çıkardı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: