Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara her alanda hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Çevre, Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde günün çeşitli saatlerinde kültür ve zanaat eğitimleri veriliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre, Eğitim ve İnovasyon Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda, sanal oyun, eski çoraptan bez bebek, eski gömlekten hurç yapımı, canlanan kağıtlar, kumaş sanatı, atık kağıtlar ile kukla, atık mumlar ile esansiyel mum yapımı gibi irili ufaklı atölye eğitimleri veriliyor.
Çevre, Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nin, Karaalioğlu Parkı içinde vereceği eğitimler, 22-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Kurslarda her yaştan vatandaşa verilecek eğitimler de dikkat çekiyor. Öyle ki 8-14 yaş arası başvuran minikler, sanal oyun atölyesi eğitimi alabilecek. Bunun haricindeki diğer atölye çalışmaları yetişkinler için düzenlenecek. Çevre Eğitim Ve İnovasyon Merkezi’nin yaptığı duyuruda eğitimler için başvuru ve kayıt şartına da vurgu yapıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: