Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla başlayan etkinlik bir saat sürdü. Zumba hocası Burca Şahin ve arkadaşları, kalabalığı yönlendirdi. Müzik eşliğinde gösterilen hareketleri yapan kadınlara, erkekler ve çocuklar da eşlik etti. Kimileri kucaklarında çocuklarıyla zumba yaptı, kimisi günlük kıyafetiyle gurubun arasına katıldı. Diyabetle mücadelede hareket etmenin, sporun ve sağlıklı beslenmenin öneminin vurgulandığı etkinlikte, diyabetle mücadelenin rengi olan mavi balonlar uçuruldu. Etkinliğe katılan kadınlar, balonları 10'dan geri sayarak gökyüzüne bıraktı.
Kadınlar 'zumba' yaptı
Antalya'da kadınlar, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Muratpaşa Kent Meydanı'nda düzenlenen 'zumba' organizasyonunda buluştu. Etkinlik, 'Yarını Değiştirmek için Bugünden Harekete Geç' sloganı altında yapıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: