İNTERNETİ BIRAKTI SOKAĞA BAKTI
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), turistleri ve vatandaşları kent merkezine çekmek, akşam ticaretini canlandırmak ve şehir turizmini desteklemek için ilkini düzenlediği 'Sokakta Şenlik Var' etkinlikleri yoğun ilgi gördü.


ATSO tarafından eylül ayı boyunca her cuma, cumartesi ve çarşamba akşamları çeşitli aktivitelerin yapılacağı 'Sokakta Şenlik Var' etkinlikleri Atatürk Caddesi ve Kapalıyol'da eş zamanlı gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başlıyor. Cumhuriyet Meydanı'na kadar müzik eşliğinde süren kortej yürüyüşü şehir merkezinde karnaval havası yaşatıyor. Bando eşliğinde yürüyen çizgi film karakterleri ve akrobatlar halkın ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Cumhuriyet Meydanı'nda bando ve akrobat gösterileri ile devam eden eğlenceler, Colombian Salsa Grubu gösterisiyle devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan etkinliklere ise
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ATSO yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar da katıldı.
EYLÜL AYI BOYUNCA HAFTADA ÜÇ GÜN ŞENLİK
ATSO Başkanı Davut Çetin, aksam ticaretini canlandırmak, şehir turizmini desteklemek için düzenlenen Sokakta Şenlik Var etkinliğinin eylül ayı boyunca çarşamba, cuma ve cumartesi günleri Cumhuriyet Meydanı'nda dans gösterileri, konserler ve şovlarla devem edeceğini belirterek, Tüm üyelerimizi ve Antalyalı hemşerilerimizi bekliyoruz dedi.
KENT MERKEZİNİ CANLANDIRMAK İSTİYORUZ
Antalya kent merkezinin canlanmasını arzu ettiklerini vurgulayan Davut Çetin, Antalya'nın Türkiye'nin en önemli turizm kenti. Çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Dileğimiz bu canlılığın kent ticaretine de aynı oranda yansıması. Bir ay boyunca akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde özellikle ailelerin, gençlerin, çocukların ve turistlerin ilgisini çekecek, dans gösterileri, konserler ve şovlar düzenleyeceğiz. İlk gün hem kortej hem de Cumhuriyet Meydanı'ndaki gösterilere çok büyük bir ilgi vardı. Bu ilginin devam etmesi için tüm üyelerimizi ve halkımızı çarşamba, cuma ve cumartesi günleri saat 20.00'da Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz. Umarım bu etkinlikler dizisi kent merkezinde arzuladığımız canlılığın yakalanmasına vesile olur ve ticareti de yukarı taşır dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: