Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Çiçek Festivali 20-21 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi. 2 Milyon dal çiçeğin dağıtıldığı kortejde renkli görüntüler oluşturulurken, vatandaşlar ise Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan sahnede, birbirinden renkli şovları takip etme fırsatı yakaladı. Kortej öncesi cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliklere katılan Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri, sahnede sergiledikleri vals ile büyük beğeni toplarken, izleyen seyirciler tarafından da büyük alkış aldılar.
HALİDE EDİP’TEN VALS
Bu sene 12’ncisi düzenlenen Çiçek festivali kapsamında sahneye çıkan Halide Edip Adıvar anaokulu öğrencileri, vals yaparak izleyenlerin büyük beğenisini kazandı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: