Gece yanan lastikçideki zarar gün doğunca belli oldu
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Hatipler Yenimahalle mevkiinde bulunan bir lastikçide çıkan yangında zararın 100 bin TL dolayında olduğu bildirildi


Manavgat-Antalya D-400 Karayolu Hatipler Yenimahalle mevkiinde bulunan bir lastikçi de dün akşam saatlerinde çıkan yangının verdiği zarar havanın aydınlanmasıyla gözler önüne serildi.
İşyeri sahibi Mutlu Önal havanın aydınlanmasıyla birlikte çalışanları ve arkadaşlarıyla birlikte işyerinde temizlik çalışmasına başladı. İşyerinin arka kısmında bulunan atölye ve malzemeler tamamen yanıp kül olurken, yanan malzemeler işyerinden dışarı çıkarıldı. Yangınla ilgili raporun itfaiye tarafından çıkarılacağını belirten Mutlu Önal, "Benim bugüne kadar hiçbir kimse ile yaşadığım bir tartışma bile yoktur. Eğer bu kundaklamaysa buna anlam veremem. İşyerimde 100 bin TL dolayında zarar var. Maalesef işyerim sigortalı değil" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: