Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekiplerince, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, tefecilik ve kurşunlama olaylarına yönelik soruşturmasına başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 10 şüpheliyi tespit eden ekipler, çeşitli adreslerde eş zamanlı operasyon düzenledi. Şahıslar polis tarafından yakalanırken; adreslerde yapılan aramalarda senet, çek ve borçlulara ait listeler ile çeşitli belgeler ele geçirildi. Operasyonda suç işlemek için örgüt kurma, tefecilik ve kurşunlama olaylarına karıştığı belirlenen 10 kişi gözaltına alındı. Karakola götürülen şahısların işlemleri devam ediyor.
Gazipaşa’da tefecilik operasyonu: 10 gözaltı
Gazipaşa’da polis ekiplerince yürütülen operasyonda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, tefecilik ve kurşunlama olaylarına karışan 10 kişi gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: