Ekonomide güven hissetmedik
Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan destek paketi hakkında değerlendirmelerde bulundu,


YENI IŞSIZLER ÇIKACAK
Mevcutta varolan işsizler ordusuna yenilerinin eklenmeye başlayacak olmasının kendilerini endişeyes sevk ettiğini dile getiren DP İl Başkanı Kartal, “Hepimiz biliyoruz ki, virüsten korunmaya yönelik alınan önlemler kapsamında uçak seferlerinin durdurulması ve sınırların kapatılması nedeniyle, önce havayolu, turizm, yiyecek ve içecek sektörleri ve sırasıyla diğer sektörler olumsuz etkilenmeye başlamıştır. Ekonomide bugüne kadar eşi görülmemiş bu durum, tüm ülkeleri endişeye sevk etmekte ve hükümetleri peş peşe tedbir almaya zorluyor” ifadelerini kullandı.
BEKLENTILERI KARŞILAMADI
Ekonomik tedbir paketinin beklentileri karşılamadığını ifade eden Kartal, “Demokrat Parti olarak; ülke ekonomisinin giderek derinleşen bu süreçten en az derecede etkilenmesi, tüm bireylere ve sektörlere olan etkilerinin azaltılması amacıyla, başta Hükümet olmak üzere tüm kurumlar tarafından alınması gereken tedbirlere ilişkin önerilerimiz aşağıda sıralanmıştır” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: