Fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi
MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı tekneler karaya oturdu, çok sayıda ağaç devrildi. Bodrum- İstanköy arası feribot seferleri iptal edildi.
Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü Bodrum-Kaş arasında fırtına uyarısı yaptı. 16.00’dan sonra saatteki hızı 100 kilometreye ulaşan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Gümüşlük sahilinde 2 yelkenli tekne yan yatarak karaya oturdu. Yalıkavak, Konacık, Gümüşlük, Bitez gibi noktalarda ağaçlar devrildi. Bodrum Belediyesi ekiplerince yollara devrilen ağaçlar yerinden alındı. Gümüşlük Mahallesi’nde ağacın dalları bir otomobilin üzerine devrildi. Bugün yapılması planlanan Bodrum-İstanköy arası feribot seferleri iptal edildi. Kıyıya vuran dalgaların boyu ise yer yer 2 metreyi aştı.
Fırtınanın yarın öğle saatlerine kadar etkili olması beklenirken, bölgede yer yer sağanak yağmur da etkili oluyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: