Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci Antalya’da partisinin Kadın Kolları Divan toplantısına katıldı.
Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığında gerçekleşen Divan toplantısına Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin, Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler, Genel Merkez Gençlik Kolları Eğitim Başkanı Saranur Okutan Özyanık, Genel Merkez Kadın Kolları Eğitim Başkanı Hülya Karpınar’da katılımcılar arasında yer aldı.
Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci: “Çalışmalarımız Antalya’mıza ve Türkiye’mize hayırlara vesile olsun. Burada hakkın ve adaletin sancağı yükselirken Saadet Partisi’nin siz değerli üyeleri tarihe tanıklık ediyorsunuz. Antalya’mızda tarımdan turizme, sağlıktan her türlü kaynağa sahip Antalya’mız hükümet tarafından yeterince değer görmüyor. Ülkenin yüz akı Antalya’mız turizm konusunda yeterli desteği görmüyor, bu bereketli topalakların meyveleri çöpe dökülüyor, çünkü üretici kan ağlıyor destek görmüyor. Bugün bu çalışmamıza hep beraber teşkilat olarak Antalya’nın merkez ilçeleri dahil bütün ilçeleri alacağız. Antalya, 2029’da hak ettiği değeri görecek” diye konuştu.
Ülkenin içinde bulunduğu durumu yorumlayan Ekinci; “İktidar toplumu yozlaştırdı. Aile kavramı çöktü. Buna sebep hükümettir, aileler dağılıyor. Çocuğuna harçlık veremeyen aile bireyi evden kaçmaya başlıyor. Sadece bunlarda değil. Gel gelelim gündüz kuşağı programlarına. Buradan hükûmete sesleniyorum eğer siz 2025 yılını aile yılı ilan ettiyseniz bu programları kapatın da samimiyetinize güvenelim, gerçi sadece gündüz kuşağı değil dizi ve filmlerin de sadece şiddet izlettiği bir toplum düzelmesi çok zor. Faizle, rantla yaşattığınız çevrenizi gören gençler ya maddeye düşüyor ya da kumar illetine düşüyor. Milli görüşçüler olarak bu gençleri korumak bize düşecek, bizden başka kimse bu meselelerin üstüne düşmüyor. Genç nesli korumak zorundayız. Avrupa’nın en büyük sorunu genç nüfusun olmaması bizde yavaş yavaş genç nüfus kayboluyor bunu durdurmazsak sonumuz iyi olmayacak. Bir ülkenin 3 temel kaynağı vardır yer üstü, yer altı ve insan sermayesi. Bizde yıllar içinde Avrupa gibi olacağız. Bu da iktidarın bizi sürüklediği bir durum” dedi.
Türkiye’nin gerçek gündemi, iktidarın bilerek, isteyerek değiştirdiği suni gündemler değil, bütçenin daha ilk aydan 139 milyar TL açık vermesi olduğunu belirten Ekinci; “Kredi kartı borcunu ödemek için başka bir kredi kartından nakit çeken insanlardır. Bebek bezini paketle alacak parası olmadığı için tek tek alan annelerdir. Türkiye’nin gerçek gündemi mübarek Ramazan öncesinde ürünlere zam üstüne zam gelmesidir. Ramazan kolisi bekleyen milyonlardır. Biliyorsunuz, bu hafta diyanet, asgari ücretliye fitre verilebileceğini açıkladı. Türkiye’nin gerçek gündemi Türkiye yüzyılında, asgari ücretliyi, emekliyi, işçiyi fitreye muhtaç hale getirenlerdir. Depremde vatandaştan bağış isteniyorsa, Sel felaketinde yardım bekleniyorsa, Ramazan’da asgari ücretliye fitre verilir deniyorsa, gençleri evlendirmek vakıflara bırakılıyorsa, Bu iktidar ne iş yapıyor? Merhum Erbakan Hocamızın ifadesi ile soruyorum; Siz at yarışı spikeri misiniz?” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: