Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Gültekin Gencer’in ev sahipliğinde Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenen geceye, çok sayıda DÖSİAD üyesi ve iş adamı katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Gencer, üyeleri için özel hazırlattığı ve içerisinde kişilere özel aksesuarların yer aldığı paketlerini takdim etti. Yaklaşık 200’e yakın davetlinin katıldığı akşama, Başkan Gencer açılış konuşmasıyla başladı. DÖSİAD'ın kuruluş amacının bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Gencer, Antalyaspor başkanlığı döneminki başarılarından ve transfer ettikleri Eto'o'dan da bahsetti. Gencer, bu başarıları DÖSİAD’ın sessiz gücüyle gerçekleştirdiğini de ifade etti.
“DEĞİŞİM ZİNCİRİNİN PARÇASIYIZ”
"DÖSİAD olarak şartlar ne olursa olsun, hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadan, ümitsizliğe kapılmadan, heyecanı yitirmeden, motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız" diyen Gencer, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz umutlu olmalıyız ki, çevremizdekileri de devamlı diri ve enerjik tutabilelim. İçinde bulunduğumuz dönem hızlı bir değişim dönemidir. Dünyanın siyasi ve ekonomik ekseni değişmektedir. Bu durumda ülkenin gelişmesi, dünyaya ayak uydurabilmesi hep birlikte oluşturacağımız bir zincirle mümkün olacaktır. Bu zincirin halkaları da sizlersiniz. Hepimizin üzerine düşen görev, Antalya'nın Türkiye'nin vizyonuna katkı koyması olmalıdır."
KARAİN HAVALİMANI’NIN ÖNEMİ
Bölgedeki yatırımlar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Gencer, Döşemealtı İlçesi'ndeki Karain Havalimanı'nın ise bölge için şans olarak gördeklerini kaydetti. Bu havalimanının hızlı bir şekilde kargo ve özel uçak havalimanına dönüştürülmesi gerektiğini belirten Gültekin Gencer, bunun ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: