Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Animasyon Takımı, Adana'da 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Teknofest'te eğitim teknolojileri alanında yarışmaya katıldı. Biyoloji öğretmeni Esengül Savaş Başçoban danışmanlığında yarışmaya katılan 12'nci sınıf öğrencileri Asude Albayrak ve Feyzanur Fığlalı'dan oluşan takım geliştirdikleri 'Ortaokul öğrencilerinin ders kitaplarında yer alan geçmişte yaşamış ve bugüne ışık tutmuş Müslüman bilim insanlarının çalışmalarının öğretilmesinde yenilikçi bir öğretim yöntemi' isimli proje ile Türkiye üçüncüsü oldu.
Burdurlu öğrenciler Türkiye üçüncüsü
BURDUR Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri geliştirdikleri proje ile Teknofest'te eğitim teknolojileri kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: