Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 motosiklet, 3 otomobil ve 1 turizm polisi aracıyla şehir turu yaptı. Eski Otogar içerisindeki polis noktasından hareket eden ekipler, Cevat Şakir Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi ve Osman Nuri Bilgin Caddesi'nde Değirmenler mevkisine ilerledi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nden de geçen ekipler, şehir turunu tamamladı. Bölgeden geçen araçlar ve motosiklet sürücüleri kornalarını çalarak korteje destek olurken, Türk bayrakları taşıyan polislerin geçişini, yerli ve yabancı turistlerle ilçede yaşamını sürdüren vatandaşlar ilgiyle takip etti, o anları cep telefonları ile kayıt altına aldı.
Bodrum'da polis ekipleri kortej oluşturup ilçe turu attı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında, polis ekipleri kortej oluşturup ilçe turu attı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: