Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin talimatı ile başlatılan temizlik seferberliği, Dünya Temizlik Günü'nde kapsamlı olarak yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen etkinliğe Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Aksu, Zabıta, Destek Hizmetleri ve Park ve Bahçeler müdürlüklerinden personeller, STK gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı. 'Mis Gibi 1 Bodrum' gönüllülerinin de yer aldığı etkinlik Gümbet Dolgu Alanı, Dayılar Sokak ve Değirmen mevkiinde yapıldı. Gönüllüler ve belediye ekipleri sahilde bulunan sigara izmaritlerini toplarken özellikle tek kullanımlık ürün atıklarının fazlalığı dikkat çekti. Toplanan çoğunluğu tek kullanımlık cam ve plastik atıklardan oluşan 750 kilogram atık, Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne götürüldü. Etkinlikte 'Mis Gibi 1 Bodrum' gönüllülerince sigara izmaritine dikkat çekmek için farkındalık çalışması da yapıldı.
Bodrum'da Dünya Temizlik Günü'nde seferberlik
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Dünya Temizlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Gümbet Dolgu Alanı, Dayılar Sokak ve Değirmen mevkiinde kapsamlı temizlik çalışması yapıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: