Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Beach Park, özellikle yaz aylarında dolup taşıyor. Akşam saatlerinde yayaların bulunduğu ve motor sürmenin yasak olduğu yerde tehlikeli yolculuk yapan motorlu gençler, yürüyüş yapan vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor.
“Bu duruma çözüm bulunmalı”
Yürüyüş yapan Çetin K. Özdemir, parkta çocuklarıyla rahat dolaşamadıklarını dile getirdi.
Gençlerin motoru dikkatsiz sürdüğünü belirten Özdemir, “Özellikle çocuklarımızla buraya geldiğimiz zaman daha fazla dikkat etmeye çalışıyoruz. Motorlu gençler yanımızdan hızlı bir şekilde geçiyor, ne korna çalıyorlar ne de yavaşlıyorlar. Burada o kadar yaya var. Biraz dikkatli olunmalı ve bunun çözümü bulunmalı.” ifadesini kullandı.
Diğer vatandaşlar da, kaldırım ve yürüyüş yollarında karşılarına çıkan motorların hem hızlı hem de dikkatsiz kullanıldığını ve denetimlerin yetersiz olduğunu belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: