10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, ziyaretler gerçekleştiren BİK Antalya Şube Müdürü İdris Cirit gazete çalışanları ile bir araya geldi. Görüşmede yerel basının öneminin altı çizilirken, meslek hakında görüş alışverişleri ve talepler dinlendi. İdris Cirit yaptığı ziyaret kapmasında gazetecilerin gününü tebrik etti ve her zaman Basın İlan Kurumu’nun açık olduğunu, karşılıklı diyalog ve istişare için hazır olduklarını dile getirdi.
Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü İdris Cirit Hürses’i Ziyaret Etti
Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü İdrsi Cirit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Hürses Gazetesini ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: