Programa, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma Belediye başkan adayı Cemal Öztaylan da katıldı. Bakan Yerlikaya, yaptığı konuşmada bakanlığın huzur ve güven çalışmalarını sabah saatlerinde sosyal medya hesabından paylaşmaya özen gösterdiğini vurgulayarak, "Biz 'Türkiye'nin huzuru' dedik. Sosyal medya hesabımdan 08.30’a doğru bir paylaşım yapıyorum. Her sabah güne pozitif başlamanıza bir katkı da bizden, İçişleri Bakanlığı’ndan. Biz ülkemizin, bu güzel vatanımızın hem kara hem deniz hem de siber vatanda huzurlu ve güvenli olmasını istiyoruz. Çevrimiçi siber dünyada, internet ve telefonda günde ortalama 4 saat 36 dakika bulunuyorsunuz. Biz, orada da suçlarla mücadele ediyoruz" dedi.
Bakan Yerlikaya: Tedbirlerimizi aldık
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir otelde STK'larla düzenlenen iftar programına katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: