CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Büşra Özdemir, Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı hizmetler ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Muhittin Böcek’in emeği ve mücadelesine vurgu yapan Başkan Vekili Büşra Özdemir, ziyaret anısına Özgür Özel’e bir tablo hediye etti. Başkan Vekili Özdemir, CHP lideri Özgür Özel’in siyasi kariyerinin başlangıcı ve eczacılık günlerini temsil eden bir fotoğraf görselinin güncel halini ifade eden tablo ile ilgili şu mesajı paylaştı: "Çünkü; o gün yarım kalan maç ile başlayan hikâye, bugün milletin iradesiyle tamamlanmaya devam ediyor."
Başkan Vekili Özdemir, Özgür Özel’i geçmişe götürdü
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: