ASAT, abonelerine kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak ve eksik olan kanalizasyon hatlarını tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kemer'de ekonomik ömrünü doldurmuş hatlar yenilenirken, yeni imara açılan bölgelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla da çalışma yapılıyor.
KESİNTİSİZ İÇME SUYU
Kemer Kuzdere Mahallesi, Beycik Mahallesi ve Beldibi Çomaklar mevkiinde süren çalışmayla içme suyu şebekesi olmayan bölgelerde 45 kilometre içme suyu hattı yapılacak, aynı zamanda ekonomik ömrünü tamamlamış 20 kilometre içme suyu hattı yenilenerek toplam 65 kilometrelik içme suyu imalatı gerçekleştirilecek. Ömrünü tamamladığı için sık sık arızaya neden olan boruların değişimi sayesinde bölgedeki içme suyu hizmeti daha yüksek kapasiteyle kesintisiz olarak sürdürülebilirken, önemli ölçüde su kaybı da önlenmiş olacak.
ASAT'tan Kemer'e 50 milyon liralık alt yapı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından, 'Kemer İlçesi Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapım İşi' kapsamında çalışmalar sürüyor. 50 milyon liralık proje kapsamında 65 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon alt yapısı yapılacak


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: