Olay, sabah saatlerinde Döşemealtı ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde tarım kimyasalları ve gübre üretimi yapan bir işyerinde meydana geldi. Taşeron firmada çalışan ve fabrikada bulunan istifleme makinesinin bakımı için gelen Okan Günay, zincirlere bakım yaptığı sırada, aniden boşa çıkan asansörün altında kalarak ağır yaralandı. Teknisyen Günay'a ilk müdahaleyi fabrikada bulunan diğer çalışanlar yaparken, olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri çağrıldı. Günay, ekiplerin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Günay'ın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Asansör altında kalan teknisyen öldü
ANTALYA'da bir işyerinde istifleme makinesinin bakımı yaptığı sırada, boşa çıkan asansörün altında kalan teknisyen Okan Günay (36) hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: