30 kişiden oluşan Antalya Magic Moto üyelerinin yer aldığı ekip, Antalya’dan hareket ederek Kemer, Adrasan ve Demre’de dolaştıktan sonra Fetihe’ye geldi. Mola verdikleri yerlerde hatıra fotoğrafları çektiren motosiklet tutkunları, Fethiye’de bir gece konakladıktan sonra tekrar Akdeniz kıyı yolundan Antalya’ya döndüler.
Antalya Magic Moto üyeleri, hafta sonunda Fethiye turu düzenledi
Antalya Magic Moto üyeleri, Antalya’dan çıkarak sahil yolu üzerinden Kemer, Adrasan, Demre ve Fethiye’yi kapsayan bir tur gerçekleştirildiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: