Antalya'da güneşli hava keyfi
ANTALYA'da yağışlı havanın ardından güneşin yüzünü göstermesiyle vatandaşlar ve tatilciler Konyaaltı sahiline akın etti. Bazıları denize girdi, bazıları ise ayaklarını suya soktu
Antalya'da hava sıcaklığı, öğle saatlerinde 20 dereceyi gösterdi. İki gün süren fırtınalı ve yağışlı hava sonrası güneşi fırsat bilen Antalyalılar ve yerleşik yabancılar, Konyaaltı sahiline akın etti. 65 yaş üstü vatandaşlar da sahilde yürüyüş yaptı. Kimileri manzarayı izledi, kimisi de bankta oturup gazetesini okudu.
Denize girenler arasında kadınların çoğunlukta olduğu göze çarptı. Bazıları ise denize girmek yerine paçalarını katlayıp, ayağını suya soktu. Sahil, kıyı balıkçılarıyla da dolup taştı. Balık tutmak için sosyal mesafelerini ayarlayıp oltalarını denize atan amatör balıkçılar, bir yandan da yanlarında getirdikleri çaylarını yudumladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: