Bozaner, idare tarafından gönderilen belgelerde bile çelişkiler olduğunu belirterek: “Deprem analiz raporunun dahi müzenin kapatılıp yıkım kararı alındıktan sonra düzenlendiği ortaya çıktı. Bugüne kadar kamuoyuyla paylaşılan, binanın depreme dayanıksız olduğuna dair hiçbir somut belge yok” dedi.
Başkan Bozaner “Halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren asbest konusunda da herhangi bir veri olmadığı bize iletildi. Buna rağmen itirazların görmezden gelinerek gecenin bir vakti yıkıma başlanması açıkça suçtur” dedi.
Başkan Bozaner “O bina kolay kolay yerine gelmeyecek. Ama bu kararı hukuksuz biçimde, kanuna ve mevzuata aykırı, tamamen keyfi şekilde uygulayanlar mutlaka er ya da geç hukukun önünde hesap vereceklerdir” dedi.
Antalya Barosu Başkanı Bozaner’den müze yıkım kararı alanlar hesap verecektir
Antalya Müzesi’nin yıkımına ilişkin tartışmalar sürerken, Antalya Barosu Başkanı Ali Çağdaş Bozaner, müze önünde yaptığı açıklamada kamuoyuna seslendi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: