Alanya'da en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi
Alanya Belediyesi, 28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası'nda en çok kitap okuyan öğrenci ve vatandaşları ödüllendirdi


Alanya Belediyesi, kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve daha fazla kitap okumayı teşvik etmek amacıyla Alanya Belediye Kütüphaneleri'nden en çok yararlanan ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin düzeyindeki kitapseverleri 28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası'nda ödüllendirdi. Konaklı Kütüphanesi'nden en çok faydalanan kitapseverlere Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal tarafından Başarı Belgesi verildi.
"Çocuklar tiyatro ile eğlendi"
Belge töreninin ardından Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları, çok sevilen eserlerinden 'Şarkıyla Sallanan Salıncak oyununu minik katılımcılar için sergilediler. Çocuklar tarafından dikkat ve ilgiyle izlenen oyun alkış aldı. Demirtaş, Mahmutlar ve merkez kütüphanelerinden en çok yararlanan kitapseverler için de yarın kütüphanelerin önünde tören düzenlenecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: