Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu'nun (AKMEK) 11. Geleneksel Yıl Sonu Sergisi'nde hünerler konuşuyor. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde el sanatlarının görücüye çıktığı sergi göz kamaştırıyor. Çöpe atılan ürünlerin el sanatlarıyla ne kadar kıymetli eşyalara dönüşebileceğini gösteren 11. Geleneksel Yıl Sonu Sergisi'nin başköşesini 85 yıllık asker bavulu süslüyor. AKMEK'in Ahşap Boyama Bölümü kursiyerleri 85 yıllık asker bavulunu da el sanatlarıyla kıymetlendirdi. Kursiyerler, önce asker bavuluna 4 ayak ekleyerek, özel eşyaların saklanabileceği konsola çevirdi. Bir sonraki adımda eski bavulun üzerini sanatsal dokunuşlarla adeta bir tabloya dönüştürdü. Mavi, sarı, beyaz, siyah ve kahverengi renk tonlarının hakim olduğu sanatın ve doğanın güzelliklerini yansıtan 85 yıllık asker bavulu konsol olarak şimdi serginin baş köşesini süslüyor.
AKMEK'ten 85 yıllık asker bavuluna sanatsal dokunuş
KEPEZ Belediyesi'nin meslek ve sanat eğitimi veren AKMEK'in Ahşap Boyama Bölümü kursiyerleri, 85 yıllık asker bavulunu sanatsal dokunuşla cıvıl cıvıl renklerin hakim olduğu konsola çevirdi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: