Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Afet ve İtfaiye Oyunları' 24 takımda 250 öğrencinin katılımıyla MAKÜ İstiklal Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Sivil Savunma, İtfaiyecilik, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri arasında gerçekleştirilen yarışmada, Kızıl Manga birinci, İn Flames ikinci, Ekip 112 ise üçüncü oldu. Denge tahtasında dar alanda yürüme, merdivenle engel atlama, güç, kondisyon, ağırlık çekme, yüksek engel atlama, enkazdan sedye taşıma, engel geçip yangına müdahale etme gibi yarışmaların yer aldığı etkinlikte dereceye giren takımlara kupa, başarı belgesi ve madalya verildi. Yarışmalara katılan öğrencilere de katılım belgesi verildi.
Afet ve İtfaiye Oyunları Yarışması düzenledi
BURDUR Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri arasında Afet ve İtfaiye Oyunları düzenlendi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: